(H)onderonsje

Heb je vragen over het gedrag van je hond? Zijn er dingen waar je aan zou willen werken, maar weet je niet goed hoe? Of zou je willen weten op welke manier je je hond meer hond kan laten zijn?
Ik kom graag naar je toe om hier meer uitleg over te geven, zodat je je band met je hond kan versterken.

Een (h)onderonsje is een gezellige namiddag of avond bij je thuis. Jij kiest wie hierbij aanwezig is. Dit kan enkel je gezin zijn, enkele vrienden of vriendinnen, of je nodigt de buren uit: aan jou de keuze!
Ik werk graag in groepjes van max. 6 personen zodat er ook ruimte is om specifieke vragen te stellen over jouw eigen hond of de hond van één van de deelnemers.

Er is een breed gamma aan onderwerpen waar je uit kan kiezen. We kunnen het hebben over broodfok, of meer leren over het stressemmertje van onze hond. Of wil je leren hoe probleemgedrag zoals agressie ontstaat en hoe je ermee om moet gaan? Stuur een mailtje om vrijblijvend de lijst met onderwerpen te ontvangen.
Weet je niet goed welk onderwerp op jouw hond van toepassing is? Dan mag je altijd een korte beschrijving geven van hetgeen je ervaart en dan kies ik voor jou welk onderwerp daarbij aansluit!

De duur is afhankelijk van het aantal onderwerpen dat je kiest. Dit bespreken we allemaal op voorhand via mail.

Na afloop van het (h)onderonsje is er, vrijblijvend, de mogelijkheid handgemaakt speelgoed of het ‘hou afstand’ veiligheidshesje aan te kopen.

Iedereen die iets aankoopt tijdens een (h)onderonsje krijgt 10% korting op de aankoop! Wil je alvast even kijken wat Dogwise aanbiedt? Bezoek dan zeker de webshop!

Het tarief voor een (h)onderonsje bedraagt 50€ voor 1u. Voor een (h)onderonsje van 2u betaal je slechts 75€. Hierbij komt een kilometervergoeding van 0.40€/km als je buiten een straal van 20km rond Genk woont.


(Bl)avontuur

Wil je op zoek gaan naar een nieuwe hond, pup of volwassen, maar weet je niet waar te beginnen aan je (bl)avontuur?

Aarzel niet en contacteer mij!

We maken een afspraak en gaan na welke verwachtingen je hebt van de toekomstige hond, wat je gezinssamenstelling is, je leefomstandigheden zijn,… Zodra we voldoende informatie hebben kunnen we voor jou op zoek gaan naar een goede fokker of nemen we contact op met een dierenasiel. Op deze manier ben je zeker dat de pup niet uit de broodfok komt!

Je krijgt ook genoeg tips mee om ervoor te zorgen dat je nieuwe hond de eerste weken snel zijn weg zal vinden.

De vergoeding voor het (bl)avontuur, waarbij Dogwise samen met jou op zoek gaat naar een pup, bedraagt 150€.
Omdat Dogwise het erg belangrijk vindt dat ook asielhonden een tweede kans krijgen, bedraagt de vergoeding in het geval van een geschikte match met een asielhond 75€.
Bij adoptie krijg je er een gratis pretpakket bovenop! Uiteraard is dit steeds een vrijblijvende keuze van de klant.

Of je nu kiest voor een (ras)pup of een asielhond, Dogwise staat je bij van A tot Z.

Workshops

Zelf hondenspeelgoed maken voor je hond? Ook daarmee helpen we je graag op weg.
Dit kan in groepjes van max. 8 personen. Ik breng alle benodigdheden mee en geef jullie de nodige uitleg.
Je kan op voorhand doorgeven met welke kleuren jullie graag willen werken.
In deze workshop kan je een medium snuffelmat maken (25 x 40cm). Indien deze mat te groot is voor je hond kunnen er ook twee mini’s gemaakt worden.

Vind je een flufbal leuker? Of liever een trekspeeltje maken voor de hond? Ook dit kan!
Alles kan doorgegeven worden bij je boeking.

De duur van een workshop is 2u.

De vergoeding bedraagt 25€ per deelnemer + een eenmalige kilometervergoeding van 0.40€ als je buiten een straal van 20 km rond Genk woont.
Alle benodigdheden voor het maken van het speeltje naar keuze zijn inbegrepen.

Online webinars

Volg je liever een cursus vanuit je zetel op een moment dat voor jou uitkomt?
Ook dat kan! Ik bied verschillende onderwerpen aan en het gamma breidt steeds uit om actueel te blijven.
Meer info vind je onder het tabblad ‘Online webinars’.

Heb je meer specifieke vragen over je eigen hond? Dan raad ik je aan om een (H)onderonsje te boeken. Dit is een meer interactief infomoment waarbij ik dieper in kan gaan op al je vragen, specifiek over jouw hond.