Op deze pagina vind je het aanbod van de online webinars van Dogwise. Ik bied verschillende onderwerpen aan en het gamma breidt steeds uit om actueel te blijven. Ideaal als je wil bijleren vanuit je zetel, op een moment dat je zelf kiest!

Wil je graag een webinar volgen?
Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in, of stuur een mailtje naar info@dogwise.be. Ook voor vragen achteraf kan je hier steeds terecht.

Heb je meer specifieke vragen over je eigen hond? Dan raad ik je aan om een (h)onderonsje te boeken. Dit is een meer interactief infomoment aan huis waarbij ik dieper in kan gaan op al je vragen.

Verrijking

In dit webinar komt aan bod hoe je het leven van je hond interessanter kan maken. We focussen op de do’s en don’ts van verrijking en hoe we het mentale welzijn van onze honden kunnen verbeteren. Omdat ik vind dat iedereen over deze informatie zou moeten beschikken, heb ik besloten dit webinar gratis aan te bieden. Dit webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Heb je interesse?
Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, of stuur een mailtje naar info@dogwise.be. Ik stuur je dan de link door waarmee je het webinar kan bekijken zo vaak en wanneer je maar wil.